Vaša korpa je prazna.

Učlanite se u

Zanimljivosti

 • Najbolji način da započnete dan

  Najbolji način da započnete dan

  Jutarnje vježbanje je kontraproduktivno ukoliko niste imali dovoljno sna. Brojna istraživanja su povezala nedostatak sna sa mnogo čime, od dobitka na težini pa sve do povećanog rizika od nastanka dijabetesa, a da ne pominjemo nedostatak energije i zamor.

  Saznajte više 
 • Jelovnik brzih rezultata

  Jelovnik brzih rezultata

  Svaka dijeta ima određenih specifičnosti. Ovde dajemo samo neka opšta pravila o tome koju hranu treba izbjegavati ako hoćete da skinete kilograme ili održite postignutu tjelesnu masu. U nastavku ćemo vas posavjetovati i oko optimalnih količina za određene vrste namirnica. Takođe, uputićemo vas u još neka pravila GI dijete, koja je među najpopularnijim dijetama.

  Saznajte više 
 • Izgubite kilograme na lakši način

  Izgubite kilograme na lakši način

  Napravite sami svoj ritam i raspored aktivnosti i promjenite malo način ishrane. Napravite pametan izbor i postanite gospodar svog slobodnog vremena, a istovremeno izgubite suvišne kilograme.

  Saznajte više 
 • Svakodnedvne aktivnosti pomažu da smršate

  Svakodnedvne aktivnosti pomažu da smršate

  Ako ste poslovna žena, a još i majka dođe Vam da zatvorite uši i oči kad neko spomene vježbanje, na koje ste zaboravili od silnih obaveza? Imamo dobre vijesti – savremen način života žena je kao vrsta vježbanja, pomaže da sagorite višak kalorija čak i ako ne provodimo po 2 sata dnevno u fitnes centrima.

  Saznajte više 
 • 10 uvrnutih i ekstremnih sportova

  10 uvrnutih i ekstremnih sportova

  Predstavljamo Vam 10 najuvrnutijih i najekstremnijih sportova po našem izboru. Da li biste probali neke od njih? Imate li dovoljno hrabrosti za ovo?

  Saznajte više 
 • Vodič za trčanje

  Vodič za trčanje

  Život postaje sve brži i stresniji i opterećeni smo gomilom poslova, kako na radnom mestu – tako i kod kuće. Kao jedan od efikasnih i jednostavnih načina za opuštanje i oslobađanje od stresa Vam preporučujemo trčanje, omiljenu vrstu rekreacije mnogih.

  Saznajte više 
 • Sve što želite da znate o fitnesu

  Sve što želite da znate o fitnesu

  Mnogi početnici su zbunjeni nedostatkom informacija o fitnesu. Ukoliko se do sada niste bavili ovom aktivnošću, nemate podatke o naznačenim vežbama i broju ponavljanja. Ukoliko vas interesuju odgovori na ova pitanja, pronaći ćete ih u tekstu koji sledi.

  Saznajte više 
 • Ciljne zone pulsa tokom treninga

  Ciljne zone pulsa tokom treninga

  Prilagodite intenzitet treninga Vašem trenutnom fizičkom stanju i nivou kondicije, uz nekoliko jednostavnih proračuna. Prave smjernice za intenzitet treninga su garant da vježbate bezbjedno po svoje zdravlje – a opet – na nivou koji stavlja vaše tijelo pred izazov.

  Saznajte više 
 • Odabir sportskih patika

  Odabir sportskih patika

  Sportske patike su vjerovatno jedan od najbitnijih djelova fitnes opreme koju ćete kupiti, stoga je od izuzetnog značaja da pronađete odgovarajući par. Postoje mnoge razlike u načinu na koji različite sportske patike pružaju podršku Vašim stopalima. Ovo znači da za Vaša stopala nije dobro da igrate fudbal ili tenis u istim patikama u kojima idete da džogirate, na primjer.

  Saznajte više