Vaša korpa je prazna.

Učlanite se u

ČAROLIJA SVUDA OKO NAS

ČAROLIJA SVUDA OKO NAS - iskoristite nevjerovatne praznične popuste!

Iskoristite nevjerovatne praznične popuste!

 
[banner_timer]
 

ZIMSKI SHOPPING DANI

ZIMSKI SHOPPING DANI - Ugrabite popuste DO -80% na HIT proizvode!

Ugrabite popuste DO -80% na HIT proizvode!

 
[banner_timer]
 

Velform aparat za čišćenje pora

Trenutno nemamo na zalihama
Photo
Video

Wellneo® Velform aparat za čišćenje pora je revolucionarni proizvod za njegu kože i efikasno uklanjanje mitisera. On čisti sve pore na koži bez istiskivanja, iritacija ili infekcija. Posjeduje 2 moćna podešavanja, 4 dodatka i bežični dizajn za sigurno i jednostavno korišćenje na različitim djelovima kože. 

Besplatna dostava uz sve, samo 28. Novembra do ponoći!
Velform aparat za čišćenje pora
39,80 €
Odaberite opciju
Proizvod nije na zalihama, molimo Vas pozovite nas na: 020 415 029
  • Informacije ukratko
  • Detalji proizvoda
  • Plaćanje na rate?
Informacije ukratko

Wellneo® Velform aparat za čišćenje pora je revolucionarni proizvod za njegu kože i efikasno uklanjanje mitisera. On čisti sve pore na koži bez istiskivanja, iritacija ili infekcija. Posjeduje 2 moćna podešavanja, 4 dodatka i bežični dizajn za sigurno i jednostavno korišćenje na različitim djelovima kože. 

Više informacija
Detalji proizvoda

Efikasno se riješite mitisera

Wellneo® predstavlja novi Velform aparat za čišćenje lica ™ - moćna, ali nježna vakuum tehnologija za instant čistu kožu bez mitisera. Ako i Vi imate problema sa mitiserima ili nečistoćama na koži, ovaj proizvod je efikasno rješenje koje ste oduvijek tražili. Bežičan je i lako se koristi, što obezbjeđuje maksimalnu udobnost prilikom ćišćenja.

Wellneo Velform Vacu Clear

Kako da se otarasite od mitisera?

Mitiseri su male, tamne mrlje na koži koje se pojavljuju kada se pore začepe sa mrtvim ćelijama kože. Istiskivanje može prouzrokovati infekciju, tako da je najefikasnije rješenje korišćenje Velform aparata za čišćenje pora™.

  • Wellneo Velform Vacu Clear
  • Wellneo Velform Vacu Clear

Usisajte sve nečistoće sa kože

Standardne metode čišćenja kože neće raditi za Vas ako imate kožu koja ima široke pore. Zbog toga Vam Velform aparat za čišćenje bora donosi vrhunsku moć usisavanja. Ovo je najbrži, najlakši i najbezbjedniji način da očistite pore bez istiskivanja, iritacija ili infekcija!

Wellneo Velform Vacu Clear

Bezbjedan i praktičan za upotrebu

Velform aparat za čišćenje pora™ je bezbjedan za korišćenje na svim problematičnim djelovima tijela: lice, ruke, grudi ili čak leđa. Za najbolje rezultate odaberite jedan od dva različita podešavanja snage i prilagodite uređaj svojoj koži. Uz sve to dobijate i 4 dodatka za precizno čišćenje:

  • Mali dodatak - nježno usisavanje, idealno za osjetljive djelove kože i dio oko nosa.
  • Veliki dodatak - jače usisavanje za veće površine kože.
  • Ovalni dodatak - pogodan za dio oko nosa i usana.
  • Piling dodatak - pomaže pri uklanjanju mrtvih ćelija kože prilikom uklanjanja nečistoća.
Wellneo Velform Vacu Clear
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija 0 proizvod(I)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Posjetite prodavnice i obavite svoju prazničnu kupovinu!