Vaša korpa je prazna.

Učlanite se u

Petak 13.

Petak 13. - Zbog velikog interesovanja akcija je produžena još danas do kraja dana!!

Zbog velikog interesovanja akcija je produžena još danas do kraja dana!

-13%
 
[banner_timer]
 

Pojas za pravilno držanje leđa

Trenutno nemamo na zalihama
Photo
Video

Wellneo® pojas za pravilno držanje donosi revolucionarno rješenje za vaše držanje. Ovaj inovativni dodatak prati vaše držanje sa malim senzorskim uređajem. Kad god se nagnete za više od 15 ° ili 20 °, on počinje vibrirati i aktivira alarm. Pobrinite se za vaša leđa i ispravite držanje na sofisticirani način.

Pojas za pravilno držanje leđa
19,90 €
Odaberite opciju
Proizvod nije na zalihama, molimo Vas pozovite nas na: 020 415 029
  • Informacije ukratko
  • Detalji proizvoda
  • Plaćanje na rate?
Informacije ukratko

Wellneo® pojas za pravilno držanje donosi revolucionarno rješenje za vaše držanje. Ovaj inovativni dodatak prati vaše držanje sa malim senzorskim uređajem. Kad god se nagnete za više od 15 ° ili 20 °, on počinje vibrirati i aktivira alarm. Pobrinite se za vaša leđa i ispravite držanje na sofisticirani način.

Više informacija
Detalji proizvoda

Kontrolišite svoje držanje tijela

Loše držanje tijela opterećuje mišiće i meko tkivo što često dovodi do neugodnih bolova u leđima. Zahvaljujući Smart pojasu za pravilno držanje leđa preuzmite kontrolu nad svojim držanjem tijela. Ovaj inovativni dodatak prati vaše držanje pomoću senzorskog uređaja koji vibrira i aktivira alarm čim se nađete u nepravilnom položaju.

Zašto je pravilno držanje tijela važno?

Većina nas provodi radno vrijeme ili vrijeme za opuštanje sjedeći. Čak i dugotrajno stajanje ili ležanje može uzrokovati niz štetnih učinaka na zdravlje, uključujući loše držanje i neugodnu bol u leđima. Vratite kontrolu nad ispravnim držanjem tijela pomoću Wellneo korektora držanja i spriječite neugodne bolove u leđima i vratu.

Šta čini Wellneo pojas za pravilno držanje leđa praktičnim proizvodom:

  • Ispravlja loše držanje i omogućuje vam da se držite uspravno dok stojite ili sjedite
  • Vibracije osjetljive na savijanje pomažu vam u kontroli i ispravljanju lošeg držanja
  • Za razliku od drugih korektora držanja, Wellneo Smart ne ograničava stomak
  • Prikladan je za sve uzraste i omogućuje praktičnu upotrebu ispod odjeće
  • Napravljen je od visokokvalitetne tkanine i sadrži najlonsku čičak traku

Kako radi?

Kad se nagnete za više od 15° ili 20 °, uređaj za ispravno držanje zavibrira čime vas podsjeća da se vratite u ispravan položaj. Na taj se način mišići treniraju za održavanje pravilnog držanja. Takođe, možete prilagoditi osjetljivost senzora tako da ga premjestite duž remena. Sa samo dva sata svakodnevne upotrebe, zdravlje vaših leđa će se neizmjerno poboljšati.

Otkrijte pozitivne učinke

Pojas za pravilno držanje leđa pomoći će vam da izbjegnete bolove u leđima, vratu i zglobovima. Osim što će smanjiti naprezanje tijela tokom pokreta, smanjiće istrošenost zglobova, mišića i ligamenata. Takođe, ovaj inovativni dodatak pomaže vam pri održavanju ravnoteže tokom kretanja i vježbanja, smanjujući naprezanje mišića. Pravilno držanje tijela poboljšava i zdravlje vaše kičme.

Uživajte u životu sa zdravom kičmom

Ispravno držanje presudno je za zdrava leđa i kičmu. Sjedenje ili stajanje s ravnim položajem tijela ne utiče samo na naše fizičko zdravlje: dokazano nam daje i osjećaj sigurnosti. Zato zakačite korektor držanja i uživajte u životu punim plućima!

Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija 0 proizvod(I)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Naše prodavnice rade do 21h.