Vaša korpa je prazna.

Učlanite se u

ČAROLIJA SVUDA OKO NAS

ČAROLIJA SVUDA OKO NAS - iskoristite nevjerovatne praznične popuste!

Iskoristite nevjerovatne praznične popuste!

 
[banner_timer]
 

ZIMSKI SHOPPING DANI

ZIMSKI SHOPPING DANI - Ugrabite popuste DO -80% na HIT proizvode!

Ugrabite popuste DO -80% na HIT proizvode!

 
[banner_timer]
 

Magnetna maska za lice

Photo
Video

Revolucionarna Wellneo magnetna maska za lice je najnoviji izum na tržištu ljepote. Njena tajna je posebna magnetna formula koja sadrži čestice gvožđa i aktivne hranjive materije za revitalizaciju kože. Pomoću magneta, maska se podiže sa kože zajedno sa svim nečistoćama, ostavljajući iza sebe samo sloj hranjivih sastojaka koji obogaćuju Vašu kožu zdravim sjajem.

Magnetna maska za lice
24,90 €
23,66 € Club 5*
Odaberite opciju
Pozovite nas: 020 415 029
Stock: 3
Proizvod je na stanju. Vrijeme isporuke do 7 radnih dana.
 • Informacije ukratko
 • Detalji proizvoda
 • Plaćanje na rate?
Informacije ukratko

Revolucionarna Wellneo magnetna maska za lice je najnoviji izum na tržištu ljepote. Njena tajna je posebna magnetna formula koja sadrži čestice gvožđa i aktivne hranjive materije za revitalizaciju kože. Pomoću magneta, maska se podiže sa kože zajedno sa svim nečistoćama, ostavljajući iza sebe samo sloj hranjivih sastojaka koji obogaćuju Vašu kožu zdravim sjajem.

Više informacija
Detalji proizvoda

Magnetna maska za instant podmlađivanje lica

Wellneo magnetna maska za lice je formulisana snažnim magnetnim svojstvima i ključnim aktivnim sastojcima za obnavljanje kože i njenu zaštitu od svakodnevnih iritacija od strane okoline. Pruža izvanredne rezultate i instant efekat, a Vaša koža ostaje čista i mekana.

 • Wellneo Glowing Youth Magnetic Mask

  Snažni magnet kupi gornji sloj maske zajedno sa svim nečistoćama u koži.

 • Wellneo Glowing Youth Magnetic Mask

  Aktivni hranjivi sastojci apsorbuju se u dublje slojeve kože.

 • Wellneo Glowing Youth Magnetic Mask

  Površina kože ostaje ispunjena hidratantnim sastojcima koji joj daju blistavi sjaj.

Otkrijte unutrašnju ljepotu Vaše kože

Tajna Wellneo magnetne maske za lice leži u njenoj specijalno dizajniranoj magnetnoj formuli. Maska sadrži čestice gvožđa i aktivne hranljive materije koje obnavljaju kožu. Nakon nanošenja tankog sloja maske, maska počinje da radi svoj čudesan efekat i čini Vašu kožu glatkom, nježnom i hidriranom. Bićete zapanjeni kako ova inovativna tehnologija otkriva unutrašnju ljepotu Vaše kože!

 • Wellneo Glowing Youth Magnetic Mask
 • Wellneo Glowing Youth Magnetic Mask

Moćni magentni efekat sa momentalnim rezultatima

Najbolji dio je uklanjanje maske zajedno sa svim nečistoćama koje dovode do preranog starenja kože. Umotajte magnet u maramicu i nježnim pokretima pređite preko svih djelove nanešene maske, sve dok je u potpunosti ne uklonite. Ona će prečistiti Vašu kožu od štetnih materija, ostavljajući samo sloj hranjivih sastojaka koji obogaćuju Vašu kožu zdravim sjajem.

Wellneo Glowing Youth Magnetic Mask

Hranljivi sastojci protiv starenja kože

Wellneo magnetna maska za lice sadrži vrhunski sastav hranljivih materija. Jedan od njih je Matrikil ™ 3000 koji pomaže u uklanjanju bora i poboljšava ton i elastičnost Vaše kože. Maska je obogaćena i Retinolom, za zdravu kožu i regeneraciju ćelija kože. Osim toga, formula je prožeta mnogim hranjivim botaničkim uljima kao što su ulje jojobe, ulje od slatkog badema i maslinovo ulje, kako bi koža bila sjajna, hidrirana i zaštičena.

Wellneo Glowing Youth Magnetic Mask
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija 0 proizvod(I)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Posjetite prodavnice i obavite svoju prazničnu kupovinu!