Vaša korpa je prazna.

Učlanite se u

ČAROLIJA SVUDA OKO NAS

ČAROLIJA SVUDA OKO NAS - iskoristite nevjerovatne praznične popuste!

Iskoristite nevjerovatne praznične popuste!

 
[banner_timer]
 

ZIMSKI SHOPPING DANI

ZIMSKI SHOPPING DANI - Ugrabite popuste DO -80% na HIT proizvode!

Ugrabite popuste DO -80% na HIT proizvode!

 
[banner_timer]
 

Instant serum protiv bora

Photo
Video

Wellneo Instant serum protiv bora će vidno zategnuti i pomladiti Vaše lice. Sa instant efektom podizanja i hidriranja kože efikasno ćete se osloboditi naborane kože oko očiju, linija na čelu i ostalih bora. Visoka koncentracija aktivnih sastojaka morskog i biljnog porijekla garantuju vidljive rezultate već nakon jedne upotrebe.

Instant serum protiv bora
24,90 €
23,66 € Club 5*
Odaberite opciju
Pozovite nas: 020 415 029
Stock: 2
Proizvod je na stanju. Vrijeme isporuke do 7 radnih dana.
 • Informacije ukratko
 • Detalji proizvoda
 • Plaćanje na rate?
Informacije ukratko

Wellneo Instant serum protiv bora će vidno zategnuti i pomladiti Vaše lice. Sa instant efektom podizanja i hidriranja kože efikasno ćete se osloboditi naborane kože oko očiju, linija na čelu i ostalih bora. Visoka koncentracija aktivnih sastojaka morskog i biljnog porijekla garantuju vidljive rezultate već nakon jedne upotrebe.

Više informacija
Detalji proizvoda

Izgledajte mlađe!

U životu svake žene postoji iznenađujući trenutak kada shvati da su se pojavile prve bore. Kod nekih se pojavljuju u dobi od 25 godina, kod drugih od 35, i to nikada nije prijatno iznenađenje. Korišćenje krema za lice i protiv bora je jedna od opcija, ali one često ne mogu pratiti stres svakodnevnog brzog života i kasnih noćnih izlazaka. Sa Wellneo Instant serumom protiv bora možete riješiti probem bora za samo 5 minuta.

Wellneo Instant Lifting Serum

Wellneo Instant serum protiv bora je svilenkasti serum za lice koji vidno zateže i podmlađuje kožu oko očiju, bez potrebe za kozmetičkim hirurškim zahvatima. Podizanjem prirodnih kontura, ovaj tretman sa sastojcima morskog porijekla, biljnog porekla i peptida poboljšava izgled:

 • kože oko očiju
 • linija na čelu
 • kože na obrazima
Wellneo Instant Lifting Serum

Podmladite kožu oko Vaših očiju

Koža oko očiju je oko 80% tanja od kože na ostatku tijela i skoro dvostruko tanja od ostatka kože na licu. Stoga, nije ni čudo da su oči prvo mjesto na kom primjetimo bore. Ako ste i Vi primjetili prve znakove starenja kože, Wellneo Instant serum protiv bora može napraviti veliku razliku u Vašem izgledu:

 • neutrališe bore i linije na licu
 • činu kožu jačom i mlađom
 • pruža efetak zatezanja i čini kožu mekšom
 • obezbjeđuje efekat podizanja i pruža Vam mlađi izgled
Wellneo Instant Lifting Serum Wellneo Instant Lifting Serum

Vidni rezultati nakon samo jednog korišćenja

Wellneo Instant serum protiv bora sadrži 40% različitih aktivnih sastojaka koji djeluju sinergistički kako bi podigli i ispravili bore. Svaki aktivni sastojak radi u svom posebnom mehanizmu i zajedno obezbeđuju vrhunski efekat zatezanja. Uz veću koncentraciju aktivnih sastojaka, serum pruža instant efekat na Vašoj koži i ima najbolji odnos cijene i kvaliteta.

 • Wellneo Instant Lifting Serum

  Nanesite je na čistu kožu u željenom smjeru

 • Wellneo Instant Lifting Serum

  Zadržite neutralni izraz lica na 3 minuta dok serum djeluje na Vaše bore.

 • Wellneo Instant Lifting Serum

  Sada možete nanijeti Vašu šminku na nježnu i glatku kožu.

Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija 0 proizvod(I)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Posjetite prodavnice i obavite svoju prazničnu kupovinu!