Vaša korpa je prazna.

Učlanite se u

ČAROLIJA SVUDA OKO NAS

ČAROLIJA SVUDA OKO NAS - iskoristite nevjerovatne praznične popuste!

Iskoristite nevjerovatne praznične popuste!

 
[banner_timer]
 

ZIMSKI SHOPPING DANI

ZIMSKI SHOPPING DANI - Ugrabite popuste DO -80% na HIT proizvode!

Ugrabite popuste DO -80% na HIT proizvode!

 
[banner_timer]
 

EMS toner za cijelo tijelo

Trenutno nemamo na zalihama
Photo
Video

Jednostavno i učinkovito poboljšajte izgled vašeg tijela koristeći EMS toner za cijelo tijelo. Zahvaljujući tehnologiji električne stimulacije sada možete oblikovati svoje tijelo kad god želite. U setu se nalaze dva jastučića za tijelo, jedan za kukove kao i jedan jastučić za trbuh. Uređaj možete koristiti i sa glavnim EMS uređajem ili EMS bazom.

EMS toner za cijelo tijelo
19,90 €
Odaberite opciju
Proizvod nije na zalihama, molimo Vas pozovite nas na: 020 415 029
 • Informacije ukratko
 • Detalji proizvoda
 • Plaćanje na rate?
Informacije ukratko

Jednostavno i učinkovito poboljšajte izgled vašeg tijela koristeći EMS toner za cijelo tijelo. Zahvaljujući tehnologiji električne stimulacije sada možete oblikovati svoje tijelo kad god želite. U setu se nalaze dva jastučića za tijelo, jedan za kukove kao i jedan jastučić za trbuh. Uređaj možete koristiti i sa glavnim EMS uređajem ili EMS bazom.

Više informacija
Detalji proizvoda

Poboljšajte oblik svog tijela

EMS toner za cijelo tijelo praktično je rješenje za sve koji žele postići idealnu figuru tijela. Imajte na umu da EMS toner za tijelo ne sadrži glavnu jedinicu i ne može funkcionisati bez nje. Da biste mogli koristiti toner, prvo naručite EMS toner bazu ili EMS glavni uređaj toner.

Djeluje pomoću EMS tehnologije (električne stimulacije mišića) i može se koristiti kao dodatak ili privremena alternativa za tjelesnu aktivnost.

 • pomaže vam da trenirate mišiće i oblikujete svoje tijelo
 • učinkovito smanjuje osjećaj ukočenosti i nelagode u mišićima
 • poboljšava cirkulaciju krvi, bez opterećenja na zglobove
Wellneo EMS Toner All Body

Tajna EMS tehnologije

EMS poznata kao elektromagnetska stimulacija mišića jedinstvena je metoda za jačanje mišića. Zahvaljujući niskoj voltaži koja se koristi za stimulaciju, EMS uređaj stvara impulse koji prodiru u živce i time se kontrahiraju mišići. Utvrđeno je kako kontinuirano napinjanje i opuštanje mišića djeluje opuštajuće na mišiće i takva tehnika često se koristi kod liječenja i rehabilitacije u sportskim centrima.

Vijest o revolucionarnim učincima EMS tehnologije brzo se proširila i danas je koriste i obični korisnici kod kuće.

Wellneo EMS Toner All Body

Trenirajte cijelo tijelo

Toner za cijelo tijelo EMS je višenamjenski elektrostimulator mišića koji sadrži jedan jastučić za bokove, jedan jastučić za trbuh te dva jastučića za tijelo.

Wellneo® EMS toner za cijelo tijelo ne sadrži glavnu jedinicu i ne može raditi bez nje. Uređaj možete koristiti uz EMS glavni uređaj ili bazu.

 • Wellneo EMS Toner All Body

  Izgradite i ojačajte trbušne mišiće pomoću jastučića za trbuh i povećajte izdržljivost mišića jastučićima za tijelo

 • Wellneo EMS Toner All Body

  Posebno dizajniran jastučić za bokove može vam pomoći pri treningu stražnjice

Poboljšajte izdržljivost mišića pomoću 2 jastučića za cijelo tijelo.

 • Wellneo EMS Toner All Body

  Trbuh

 • Wellneo EMS Toner All Body

  Gornji i donji dio leđa

 • Wellneo EMS Toner All Body

  Ruke

 • Wellneo EMS Toner All Body

  Bočna ili prednja strana bedara

 • Wellneo EMS Toner All Body

  Stražnjica

 • Wellneo EMS Toner All Body

  Stražnji dio bedara

Prilagodite prema vlastitim željama

Uređaj za toniranje tijela sadrži 2 načina rada i 15 nivoa intenziteta koje vam osiguravaju prilagođavanje treninga prema vašim potrebama.

Nakon što ste završili sa stimulacijom mišića, prebacite se na način masiranja. Takav način pomaže vam pri bržem oporavku dok istovremeno povećava protok krvi i smanjuje umor, ukočenost i osjećaj napetosti u mišićima.

Bez obzira želite li tonirati tijelo ili trebate oporavak mišića nakon treninga, EMS uređaj je pravo rješenje za vas.

Wellneo EMS Toner All Body

Koristite ga bilo gdje

Ovaj praktičan uređaj za toniranje tijela možete nositi ispod odjeće dok čitate knjigu ili gledate televiziju. U svakom slučaju, samo 25 minuta svakodnevnog korištenja pomaže vam da postignete zavidne rezultate, bez iscrpljujućih vježbi.

Kompaktan i prenosan uređaj za tijelo pomaže vam da poboljšate učinkovitost treninga, a da pri tome ne opterećujete zglobove.

Zahvaljujući bežičnom dizajnu, uređaj je prikladan za upotrebu bilo kada, bilo gdje.

Wellneo EMS Toner All Body
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija 0 proizvod(I)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Posjetite prodavnice i obavite svoju prazničnu kupovinu!