Vaša korpa je prazna.

Učlanite se u

ČAROLIJA SVUDA OKO NAS

ČAROLIJA SVUDA OKO NAS - iskoristite nevjerovatne praznične popuste!

Iskoristite nevjerovatne praznične popuste!

 
[banner_timer]
 

ZIMSKI SHOPPING DANI

ZIMSKI SHOPPING DANI - Ugrabite popuste DO -80% na HIT proizvode!

Ugrabite popuste DO -80% na HIT proizvode!

 
[banner_timer]
 

Cardio uređaj za korekciju krvog pritiska

Photo
Video

Poduprt obimnim kliničkim istraživanjima, Wellneo Cardio je medicinski uređaj koji nudi sigurnu metodu za korekciju visokog krvnog pritiska. Na osnovu DENS terapije (dinamička stimulacija električnih živaca) namjenjen je pacijentima sa stabilnim i labilnim oblikom hipertenzije. Sa 2 automatska programa uređaj je zaista jednostavan za korišćenje, poboljšavajući zdravlje, fizičku efikasnost i kvalitet života.

KOLIČINE SU VEOMA OGRANIČENE.
Cardio uređaj za korekciju krvog pritiska
99,90 €
Odaberite opciju
Pozovite nas: 020 415 029
Proizvod je na stanju. Vrijeme isporuke do 7 radnih dana.
 • Informacije ukratko
 • Detalji proizvoda
 • Plaćanje na rate?
Informacije ukratko

Poduprt obimnim kliničkim istraživanjima, Wellneo Cardio je medicinski uređaj koji nudi sigurnu metodu za korekciju visokog krvnog pritiska. Na osnovu DENS terapije (dinamička stimulacija električnih živaca) namjenjen je pacijentima sa stabilnim i labilnim oblikom hipertenzije. Sa 2 automatska programa uređaj je zaista jednostavan za korišćenje, poboljšavajući zdravlje, fizičku efikasnost i kvalitet života.

Više informacija
Detalji proizvoda

Najbolji uređaj za korekciju visokog krvnog pritiska

Wellneo Cardio je medicinski uređaj koji nudi efikasan i siguran metod za korekciju visokog krvnog pritiska. Namjenjen je pacijentima sa stabilnom hipertenzijom kao dodatni tretman, sa ili bez terapije ljekovima *. Takođe ga mogu koristiti pacijenti sa labilnim oblikom hipertenzije koji je doživljavaju kao rezultat stresa ili promjena vremena.

 • Stabilizuje arterijski pritisak sigurno i efikasno.
 • Poboljšava zdravlje, fizičku efikasnost i kvalitet života.
 • Smanjuje rizik od komplikacija esencijalne hipertenzije.
Wellneo Carido

Kako Wellneo Cardio funkcioniše?

DENS terapeutski mehanizam zasnovan je na refleksnim reakcijama na iritaciju receptora kože. Jednostavno rečeno, impulsna struja iz Wellneo Cardio uređaja stimuliše refleksogene zone. Neke od ovih „biološki aktivnih zona“ nalaze se na području zgloba, zbog čega se uređaj nanosi na unutrašnju površinu podlaktice. Takođe se može primjeniti na skočni zglob. Koristeći dva automatska režima koja su jednostavna za upotrebu, možete na siguran i efikasan način da smanjite visoki krvni pritisak.

Wellneo Carido

Redoslijed rada

Jedan tretman sa Wellneo Cardio uređajem traje samo 6-8 minuta. Preporučuje se prolazak kroz 1-2 procedure dnevno tokom 10-15 dana. Ponovite kurs nakon 10-15 dana intervala. Liječenje se može izvršiti na zglobovima ili članku. Ovo zavisi od individualnog odgovora na liječenje.

 1. Postavite i uključite uređaj.
 2. Odaberite program.
 3. Pokrenite proces.

Redovna upotreba će normalizovati tonus vaskularnih zidova, kao i poboljšati mikrokružni sistem i proširenje kapilara.

 • 1
  Wellneo Carido
 • 2
  Wellneo Carido
 • 3
  Wellneo Carido

Podržano opsežnim kliničkim istraživanjima

Ovaj uređaj na baterije zasnovan je na DENS terapiji - dinamičkoj električnoj stimulaciji nerva. DENS terapija kompanije Wellneo Cardio rezultat je opsežnog kliničkog istraživanja, sprovedenog u više od 200 kliničkih i istraživačkih centara u Rusiji i inostranstvu. Tokom postupka, uređaj formira električne impulse slične našim prirodnim električnim signalima. Oni utiču na centralni sistem, koji zauzvrat kontroliše naš kardiovaskularni sistem.

Wellneo Carido

Preuzmite zdravlje u Vaše ruke

Visok krvni pritisak jedan je od glavnih problema globalnog javnog zdravlja. Kardiovaskularne bolesti su najčešći razlog dugotrajnog liječenja u Evropi i iznose skoro trećinu svih smrtnih ishoda. Hipertenzija je stanje koje ostaje doživotno i ne može se izliječiti.

Međutim, Wellneo Cardio uređaj Vam omogućava bezbjedno i efikasno liječenje i korekciju pritiska u krvi na bilo kom mjestu i u bilo koje vrijeme.

Wellneo Carido
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija 0 proizvod(I)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Posjetite prodavnice i obavite svoju prazničnu kupovinu!