Vaša korpa je prazna.

Učlanite se u

Petak 13.

Petak 13. - Zbog velikog interesovanja akcija je produžena još danas do kraja dana!!

Zbog velikog interesovanja akcija je produžena još danas do kraja dana!

-13%
 
[banner_timer]
 

3u1 Shiatsu masažer za cijelo tijelo

Photo
Video

Uživajte u opuštajućoj Shiatsu masaži - popularnoj japanskoj masažnoj umjetnosti u udobnosti Vašeg doma. Wellneo 3u1 Shiatsu masažer za cijelo tijelo dolazi sa različitim funkcijama za ublažavanje bolova i opuštanje mišića: zagrijavanjem, tapkanjem, vibracijama i ciljani pritisak na bolna područija.

Za više mogućnosti plaćanja na rate, pozovite broj telefona koji vidite ispod dugmeta za naručivanje.
3u1 Shiatsu masažer za cijelo tijelo
179,90 €
170,91 € Club 5*
Odaberite opciju
Pozovite nas: 020 415 029
Stock: 4
Proizvod je na stanju. Vrijeme isporuke do 7 radnih dana.
  • Informacije ukratko
  • Detalji proizvoda
  • Plaćanje na rate?
Informacije ukratko

Uživajte u opuštajućoj Shiatsu masaži - popularnoj japanskoj masažnoj umjetnosti u udobnosti Vašeg doma. Wellneo 3u1 Shiatsu masažer za cijelo tijelo dolazi sa različitim funkcijama za ublažavanje bolova i opuštanje mišića: zagrijavanjem, tapkanjem, vibracijama i ciljani pritisak na bolna područija.

Više informacija
Detalji proizvoda

Uživajte u Shiatsu masaži kad god to poželite

Znate onaj osjećaj kad se vratite kući nakon dugog dana na poslu ili napornog treninga i sve što želite je opuštajuća masaža cijelog tijela? Kad bi samo bila neka druga opcija, osim da pitate svog partnera koji i nije baš dobar u tome ili da platite skupu masažu daleko od kuće… Imamo dobru vijest za Vas! Možemo dostaviti na Cašu adresu Wellneo 3u1 Shiatsu masažer za cijelo tijelo koji će Vam pružiti sve što želite - podmlađujuću i opuštajuću masažu za cijelo tijelo.

Opustite mišiće sa ovim profesionalnim uređajem

Ako su stres, nedostatak sna, stajanje ili sjedenje cijeli dan Vaša svakodnevnica, 3u1 Shiatsu masažer za cijelo tijelo je upravo ono što vam je potrebno. Prestanite trošiti novac na skupe masaže i stvorite opuštajuću oazu u Vašem domu. Ovaj novi Wellneo uređaj pruža Vam sve što biste mogli da poželite da imate kod jednog masažera: grijanje, tapkanje, vibracije, masažu ili masažu gnječenjem.

Umjetnost Japanske masaže u modernoj formi

Hiljadama godina stara japanska tajna zasnovana za tradicionalnom kineskom poznavanju akupunkturrnih tačaka, sada dolazi u modernom obliku dostupnom svima. Wellneo 3u1 masažer za cijelo tijelo možete koristiti na bilo kojoj sofi ili stolici. Samo priključite uređaj, upalite ga i uživajte u opuštenoj masaži. Vrlo jednostavno možete da prilagodite vrstu masaže sa prikladnim daljinskim upravljačem i odabrati koji dio tijela želite da masirate i intenzitet masaže.

  • Umiruje nelagodu u donjem, gornjem djelu leđa i područiju bedara
  • Odaberite između grijanja, vibracije i masaže gnječenjem
  • Podesite intenzitet tapkanja, vibracije, i način masaže
  • Podesite tajmer na 5, 10 ili 15 minuta
  • Praktična upotreba kod kuće s uključenim daljinskim upravljačem
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija 0 proizvod(I)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Naše prodavnice rade do 21h.