Vaša korpa je prazna.

Učlanite se u

Walkmaxx Fit Signature patike

Photo
Video

Široko popularne zbog udobnosti koju pružaju, Walkmaxx Fit Signature patike se brinu da Vam stopala budu stabilna i topla tokom hladijih proljećnih dana. S poznatim zaobljenim đonom i EVA jastučićem koji se nalazi i u najnaprednijim atletskim cipelama, ove patike će Vam pomoći da vodite aktivniji stil života! 

Walkmaxx Fit Signature patike
39,90 €
34,90 € Club 5*
Odaberite opciju
Pozovite nas: 020 415 029
Za informacije o vremenu isporuke, izaberite dimenziju / boju.
 • Informacije ukratko
 • Detalji proizvoda
 • Tehničke specifikacije
 • Plaćanje na rate?
Informacije ukratko

Široko popularne zbog udobnosti koju pružaju, Walkmaxx Fit Signature patike se brinu da Vam stopala budu stabilna i topla tokom hladijih proljećnih dana. S poznatim zaobljenim đonom i EVA jastučićem koji se nalazi i u najnaprednijim atletskim cipelama, ove patike će Vam pomoći da vodite aktivniji stil života! 

Više informacija
Detalji proizvoda

Svakodnevni komfor

Walkmaxx Signature Fit patike unosiće energiju u svaki Vaš korak! Njihova jedinstvena konstrukcija obezbeđuje da tjelesna težina ostane ravnomjerno raspoređena, što dovodi do bolje apsorpcije pritiska. Takođe pomaže u poboljšanju držanja tako što smanjuje pritisak na zglobove, što Vam zauzvrat može pomoći da izbjegnete probleme poput oticanja i umora nogu.

Walkmaxx Fit Shoes Signature

Nove i poboljšane Black Fit patike

Fit Signature patike su jedne od naših najpopularnijih proizvoda, a kupci ih obožavaju zahvaljujući njihovim nevjerovatnim karakteristikama - prozračne su, izuzetno svestrane, omogućavaju upotrebu u svakoj situaciji i aktivnostima hodanja, lagane su i udobne, pružaju pravilno pozicioniranje stopala i čvrsto držanje.

Prednosti zaobljenog đona

 • Zaobljeni đon

  Zaobljeni đon Vam pomaže da povećate aktivaciju mišića i čini da se osjećate bolje i budete u formi.

 • Ravnomjerno raspoređena tjelesna težina

  Ravnomjerno raspoređena tjelesna težina oslobađa Vas pritiska na kritičnim tačkama i poboljšava držanje tijela.

 • Osjećaj kao da hodate bosi

  Osjećaj kao da hodate bosi, za najzdraviji i najudobniji korak.

 • Lagane

  Lagana obuća omogućava korisnicima da ostanu aktivni i na nogama duži vremenski period.

Postavite strelicu miša naKliknite na sliku za više detalja.

Vaš najbolji saradnik u vođenju aktivnog života

Nema više umornih, natečenih stopala koja Vas spriječavaju da uživate u svakodnevnim aktivnostima! Široki đon Walkmaxx Fit Signature patika ne samo da garantuju udobnost tokom hodanja, već́ pružaju savršenu stabilnost na svim površinama. Ove patike će Vam pomoći da vodite zdrav način života i ostanete aktivni godinama koje slijede!

 • Walkmaxx Fit Shoes Signature

  Gradske avanture

 • Walkmaxx Fit Shoes Signature

  Opušteni moderni izgled

 • Walkmaxx Fit Shoes Signature

  Za sportske aktivnosti

Bezbolno hodanje

Walkmaxx patike imaju đon nagnut od tla prema peti i nožnom dijelu. Ova vrsta đona pomaže da se smanji pritisak na stopala na brojne načine. Zaobljeni đon neprekidno drži stopala prema naprijed, olakšavajući normalno kretanje od pete do pete i smanjujući količinu vremena pritiska na dno svakog stopala. Takođe, EVA sa gumenim materijalom poboljšava apsorpciju udara, tako da možete ostati aktivni duže bez bolnih stopala.

Walkmaxx Fit Shoes Signature

Uživajte u šetnjama

Bez obzira na Vašu godine i nivo kondicije, Walkmaxx patike čine svaki korak zdravim i ugodnim. Uz svestrani dizajn fokusiran na maksimalnu udobnost, možete ih svakodnevno nositi.

Walkmaxx Fit Shoes Signature
 

Veličina

Dužina stopala

(cm)

Walkmaxx Signature Fit patike 36 24,5
37 25,1
38 25,8
39 26,4
40 27,1
41 27,8
42 28,4
 
Tehničke specifikacije
Dostupne boje signature black, signature grey, signature mint, signature white
Dostupne veličine 36-46
Materijal: gornji dio (cipele) PU/fabric
Materijal: unutrašnjost fabric with EVA
Matrijal: spoljašnjost EVA with rubber
Walkmaxx linija Fit
Zaibljeni đon Da
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija 0 proizvod(I)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star