Vaša korpa je prazna.

Učlanite se u

Ljetnji Shopping dani!

Ljetnji Shopping dani! Iskoristite do ČAK -70% popusta na vaše omiljene proizvode.

Iskoristite do ČAK -70% popusta na vaše omiljene proizvode.

 
[banner_timer]
 

Ljetnji Shopping dani!

Ljetnji Shopping dani! Iskoristite do ČAK -70% popusta na vaše omiljene proizvode.

Iskoristite do ČAK -70% popusta na vaše omiljene proizvode.

 
[banner_timer]
 

Dr. Levine's Magnetni povez za koljeno

Trenutno nemamo na zalihama
Photo
Video

Praktični Wellneo Levine's magnetni povez je oslonac za koljena koji ima gumeni magnet smješten ispod čašice koljena kako bi smanjio nelagodnost u njima. Poboljšajte fleksibilnost zglobova i pružite im maksimalnu podršku. Napravljen je od visokokvalitetnih materijala i posjeduje Velcro® sistem zatvaranja.

Dr. Levine's Magnetni povez za koljeno
9,90 €
9,41 € Club 5*
Odaberite opciju
Proizvod nije na zalihama, molimo Vas pozovite nas na: 020 415 029
  • Informacije ukratko
  • Detalji proizvoda
  • Dodatne informacije
  • Plaćanje na rate?
Informacije ukratko

Praktični Wellneo Levine's magnetni povez je oslonac za koljena koji ima gumeni magnet smješten ispod čašice koljena kako bi smanjio nelagodnost u njima. Poboljšajte fleksibilnost zglobova i pružite im maksimalnu podršku. Napravljen je od visokokvalitetnih materijala i posjeduje Velcro® sistem zatvaranja.

Više informacija
Detalji proizvoda

Imate problem sa koljenima? Sada ga možete prevazići!

Predstavljamo Vam novo pomagalo koje pomaže pri olakšavanju problema sa koljenima bez operacije! Magnetni energetski pojas za koljeno razvio je dr Jack Levine, nekadašnji direktor ortopedske hirurške bolnice Brookdale u New Yorku.

Efikasnost poveza za koljeno pokazuju nedavni rezultati istraživanja, gdje je 88% pacijenata potvrdilo znatno poboljšanje stanja ukočenih i bolnih koljena.

Dr Levinova magnetna traka garantuje oslonac, stabilnost, udobnost i prije svega donosi snagu magneta.

Traka je potpuno podesiva i ne vidi se ispod odjeće.

Dodatne informacije

Ko može koristiti trake za koljeno?

Traku za koljeno mogu koristiti svi osim osoba koje imaju stimulatore za srce, automatske defibrilatore, insulinske pumpice, uređaje za doziranje lijekova, trudnice. Trake se ne smiju stavljati na otvorenu ranu.

Proizvodi s magnetom se ne smiju nositi u blizini računara, diskova, audio i video kaseta te drugih predmeta osjetljivih na magnetnu energiju.

Bol u koljenu može Vam i najjednostavnije svakodnevne zadatke pretvoriti u pravu bitku.

Sa energetskim magnetnim povezom Dr. Levina sve ćete svoje omiljene aktivnosti obavljati bez problema.

Magnetni energetski pojas dr Levina Vam omogućava trenutno poboljšanje stanja što ga u Vašim koljenima uzrokuje povredu čašice ili koljensko-slabinski artritis. Magnetna sila prodire duboko u koljeno i djeluje protiv ukočenosti i pomaže da povratite savitljivost zgloba.

Sa magnetnim trakama za koljena dr. Levina, Vašem koljenu ćete vratiti normalnu savitljivost, bez muke i stiskanja zuba!

Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija 0 proizvod(I)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Naše prodavnice rade do 21h.