Vaša korpa je prazna.

Učlanite se u

ČAROLIJA SVUDA OKO NAS

ČAROLIJA SVUDA OKO NAS - iskoristite nevjerovatne praznične popuste!

Iskoristite nevjerovatne praznične popuste!

 
[banner_timer]
 

ZIMSKI SHOPPING DANI

ZIMSKI SHOPPING DANI - Ugrabite popuste DO -80% na HIT proizvode!

Ugrabite popuste DO -80% na HIT proizvode!

 
[banner_timer]
 

Rovus Victoria bežični usisivač

Photo
Video

Rovus Vam donosi revolucionarnu promjenu u načinu čišćenja doma. Victoria bežični usisivač i čistač je dizajniran kako biste ostvarili najbolje rezultate na najlakši način. Zahvaljujući multifunkcionalnom dizajnu, kombinuje 3 načina rada u jednom uređaju: uobičajeno usisavanje, ručno usisavanje i funkciju čišćenja podova.

Rovus Victoria bežični usisivač
199,90 €
149,90 € Club 5*
Odaberite opciju
Pozovite nas: 020 415 029
Proizvod je na stanju. Vrijeme isporuke do 7 radnih dana.
 • Informacije ukratko
 • Detalji proizvoda
 • Dodatne informacije
 • Plaćanje na rate?
Informacije ukratko

Rovus Vam donosi revolucionarnu promjenu u načinu čišćenja doma. Victoria bežični usisivač i čistač je dizajniran kako biste ostvarili najbolje rezultate na najlakši način. Zahvaljujući multifunkcionalnom dizajnu, kombinuje 3 načina rada u jednom uređaju: uobičajeno usisavanje, ručno usisavanje i funkciju čišćenja podova.

Više informacija
Detalji proizvoda

Za brzo i praktično čišćenje

Snažno usisavanje ciklonskom tehnologijom

Uz bežični Victora višenamjenski usisivač i čistač Vaš dom će biti oaza zdravog okruženja. Ciklonska tehnologija vrlo efikasno usisava prašinu, prljavštinu, dlake kućnih ljubimaca... Zahvaljujući posebnoj tehnologiji, odvaja prašinu od vazduha spriječavajući njeno nakupljanje u uređaju koji ne gubi usisnu snagu čak ni nakon više godina upotrebe.

Njegova višenamjenska funkcija omogućava Vam jednostavno prebacivanje između štapnog i ručnog usisivača jednim klikom.

Rovus Victoria Vac

Dom bez alergena

Victoria usisavač je idealno rješenje za sve koji pate od alergija i astme. Troslojan sistem filtera zadržava do 95% sitnih čestica, uklanjajući alergene poput polena, dlaka kućnih ljubimaca i prašine. Perivi filter usisavača može se višekratno koristiti.

Rovus Victoria Vac

Efikasna rotirajuća četka

Za maksimalnu efikasnost i najbolje rezultate Victora usisavač sadrži turbo četku. Snažna ciklonska tehnologija u kombinaciji sa turbo četkom efikasno uklanja prljavštinu i prašinu sa svih površina Vašeg doma, uključujući i tepihe.

Rovus Victoria Vac

Jedinstveni sistem mokrog čišćenja

Ono što Victora usisavač izdvaja od ostalih usisavača je jedinstveni sistem čišćenja i uklanjanja tvrdokornih mrlja i prljavštine.

Ovaj višenamjenski usisivač ima rezervoar za vodu koji u kombinaciji s navlakom za podove omogućava efikasno mokro čišćenje bez saginjanja i ribanja. Zaboravite na kante, krpe ili četke i uživajte u blistavim podovima u nekoliko poteza. Victoria usisavač i čistač je pogodan za sve površine.

Rovus Victoria Vac

Jedini usisivač koji Vam je potreban

Napredni sistem ovog moćnog usisivača kombinuje rješenje za 2 najzastupljenija posla u domu - usisavanje i brisanje. Sa Victoria usisvačem možete promijeniti način čišćenja zauvjek.

Rovus Victoria Vac
 • Rovus Victoria Vac

  Bežičan

  Očistite sve površine u domu brzo i lako, uključujući i tepihe ili tapacirani nameštaj. Obzirom da je bežični, Victoria usisivač možete koristiti i za čišćenje automobila.

 • Rovus Victoria Vac

  LED osvetljenje

  LED sijalice Vam omogućavaju da usisavate ili čistite pod čak i tamo gdje nema dovoljno osvjetljenja.

 • Rovus Victoria Vac

  Bočne četke

  U sekundi uklonite svu prljavštinu na teško dostupnim mjestima. Bočne četke u kombinaciji sa turbo rotirajućom četkom omogućavaju efikasno čišćenje Vašeg doma.

 • Rovus Victoria Vac

  Rezervoar za prašinu

  Jednostavan za čišćenje i održavanje, bez nepotrebnih kesa za usisivač.

Litijumska baterija

Punjiva baterija osigurava Vam slobodu prilikom čišćenja, bez nepotrebnih kablova. Baterija traje do 60 minuta sa jednim punjenjem.

Dodatne informacije

Set sadrži:

 • Osnovnu bazu usisivača
 • Ručnu bazu usisivača
 • Turbo četku
 • 2u1 nastavak za prašinu
 • Kabl za punjenje
 • Rezervoar za vodu 0,2 l
 • Odjeljak za prašinu 0,6 l
 • Krpu (x1)
 • Uputstvo za upotrebu

Litijumska baterija: ZL-826 0 S0722; 25,9 V; 2200 mAh; 56,98 Wh. Za rad do 60 minuta bez punjenja.

Nivo buke: < 80 dB

Rovus Victoria Vac
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija 0 proizvod(I)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Posjetite prodavnice i obavite svoju prazničnu kupovinu!