Vaša korpa je prazna.

Učlanite se u

ČAROLIJA SVUDA OKO NAS

ČAROLIJA SVUDA OKO NAS - iskoristite nevjerovatne praznične popuste!

Iskoristite nevjerovatne praznične popuste!

 
[banner_timer]
 

ZIMSKI SHOPPING DANI

ZIMSKI SHOPPING DANI - Ugrabite popuste DO -80% na HIT proizvode!

Ugrabite popuste DO -80% na HIT proizvode!

 
[banner_timer]
 

Rovus Ventus Plus pametna klima

Photo
Video

Rovus Ventus pametna klima je inteligentni uređaj koji principom ventilatora nove generacije može zamijeniti 5 glomaznih aparata u Vašem domu: ventilator, grijač, ovlaživač vazduha, osvježivač vazduha i sušilicu za veš. Široki ugao djelovanja, 12 brzina i 3 režima rada garantuju da će vazduh u Vašem domu biti onakav kakav želite.

Za više mogućnosti plaćanja na rate, pozovite broj telefona koji vidite ispod dugmeta za naručivanje.
Rovus Ventus Plus pametna klima
199,90 €
189,91 € Club 5*
Odaberite opciju
Pozovite nas: 020 415 029
Stock: 2
Proizvod je na stanju. Vrijeme isporuke do 7 radnih dana.
 • Informacije ukratko
 • Detalji proizvoda
 • Plaćanje na rate?
Informacije ukratko

Rovus Ventus pametna klima je inteligentni uređaj koji principom ventilatora nove generacije može zamijeniti 5 glomaznih aparata u Vašem domu: ventilator, grijač, ovlaživač vazduha, osvježivač vazduha i sušilicu za veš. Široki ugao djelovanja, 12 brzina i 3 režima rada garantuju da će vazduh u Vašem domu biti onakav kakav želite.

Više informacija
Detalji proizvoda

Moderna pametna klima za svaki moderan dom

Zaboravite na teške i nepraktične grijače i ventilatore koje svake sezone morate da prenosite iz jedne prostorije u drugu. Naručite već danas višenamjensku Ventus pametnu klimu sa modernim, kompaktnim dizajnom i funkcijama uz koje ćete uživati tokom cijele godine:

 • Snažni ventilator - pruža svježinu u vrelim ljetnjim danima
 • Grijalica sa dva režima - grije Vaš dom tokom hladnih dana
 • Ovlaživač vazduha - spriječava sušenje vazduha
 • Raspršivač mirisa - za prijatan miris u Vašem domu
 • Sušilica za veš - pažljivo suši Vašu robu

Osvježite Vaš dom u stilu

Rovus Ventus pametna klima posjeduje ugrađeni ventilator za brzo i efikasno osvježivanje prostora kada Vam je god to potrebno. Posjeduje 3 različita režima izdzuvavanja, 12 brzina i široki ugao okretanja kako bi obezbjedila cirkulaciju vazduha u cijeloj prostoriji.

Dodatna grijalica za hladnije dane

Jesenji i proljećni dani Vas mogu iznenaditi sa naglim padom temperature. Nema potrebe da uključujete centralno grijanje ili klimu, Rovus Ventus pametna klima sa ugrađenim grijanjem će brzo ugrijati Vaš prostor. Posjeduje 2 podešavanja za grijanje.

Uživajte u zdravom ovlaženom vazduhu

Zagrijevanje prostora može oduzeti mnogo vlage iz vazduha, izazivajući suvu kožu, kašalj ili druge neugodne zdravstvene probleme. Zato smo odlučili da dodamo ugrađeni ovlaživač zraka koji Vam može pomoći da ostanete zdraviji tokom cijele godine. Posuda za vodu je dovoljno velika da osigura nekoliko sati rada, a automatski će se isključiti kada tajmer odbroji vrijeme.

Miris Vašeg doma kojeg ćete voljeti

Ako ste jedna od onih osoba koje vole svjež miris prirode u svom domu, posebno ćete se zaljubiti u Ventus pametnu klimu. Pored svih neverovatnih karakteristika, ona posjeduje i difuzor arome koji pruža osjećaj svežine i blago osvježava vazduh sa Vašim omiljenim aromama.

Ubrzajte sušenje Vaše odjeće

Hladan i vlažan zimski vazduh može donijeti jedan mali problem - sušenje odjeće. Uz Ventus pametnu klimu ne morate blokirati grijanje gomilom svježe oprane odjeće, jednostavno donesite veš u prostoriju sa pametnom klimom. Zahvaljujući širokom uglu oscilacije i različitim podešavanjima toplote, ona će brzo i ravnomjerno sušiti Vašu odjeću.

Moderni ventilator koji štedi vrijeme i novac

Za još veću praktičnost, Rovus Ventus pametna klima ima podesivii tajmer i daljinski upravljač tako da možete ugodno podesiti sve opcije čak i dok sjedite na kauču. Štaviše, različita podešavanja i funkcije mogu se koristiti zajedno ili odvojeno, tako da se ovaj proizvod savršeno prilagođava Vašim potrebama.

Rovus Ventus pametna klima je prilagođena Vašim potrebama i posjeduje:

 • 3 režima rada ventilatora (normalan, prirodan i režim za spavanje)
 • Širok ugao oscilacije (gore, dolje, lijevo, desno)
 • 12 brzina
 • 2 podešavanja za grijanje (900W /1800 W)
 • Dvije ugrađene sijalice
 • Podesivi tajmer
 • Automatsko isključivanje za još veću bezbijednost
 • Daljinski upravljač
 • Lagan i praktičan dizajn
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija 0 proizvod(I)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Posjetite prodavnice i obavite svoju prazničnu kupovinu!