Vaša korpa je prazna.

Učlanite se u

Oblikovanje tijela

 • Koliko su zapravo važni trbušnjaci?

  Koliko su zapravo važni trbušnjaci?

  Trbušnjaci imaju važnu ulogu kad se torzo savija naprijed ili nazad, i stežu stomak prilikom grčenja. Na taj način učestvuju u disanju, kašljanju, povraćanju, kijanju, pražnjenju bešike, crijeva i pri porođaju.

  Saznajte više 
 • Uticaj fitnesa na zdravlje – vježbe i rezultati

  Uticaj fitnesa na zdravlje – vježbe i rezultati

  Prednosti vježbanja su mnogobrojne ali i sami rezultati će zavisiti od više faktora. Saznajte o kojim faktorima je reč.

  Saznajte više 
 • Trening i pravilna ishrana

  Trening i pravilna ishrana

  Uz svaki trening treba da ide i pravilna ishrana. Ako vježbate, a nastavite da se hranite nezdravo i kalorično, nema načina da postignete željenu težinu i formu. Stoga je veoma važno da počnete sa zdravom ishranom istovremeno kada u svoj život uvedete i fizičke aktivnosti. Poštujte glavno pravilo: minimalne količine slatkiša i masne hrane!

  Saznajte više 
 • Detoksikacija organizma

  Detoksikacija organizma

  Uz fitnes, detoksikacija je jedan od preduslova dobrog fizičkog stanja. Proleće je pravo vrijeme za započinjanje ovog procesa. Otkrivamo Vam zbog čega nam je potrebna detoksikacija, kada je sprovesti i koje nam sve metode stoje na raspolaganju…

  Saznajte više 
 • Sve prednosti čokoladnog mlijeka

  Sve prednosti čokoladnog mlijeka

  Na današnjem tržištu postoji toliko mnogo dodataka ishrani, sportskih napitaka i prahova za pre i posle vježbanjada se pred mozgom nalazi prava zavrzlama u pogledu na pitanje – kako pronaći pravi način i sredstvo kojim ćete oporaviti svoje tijelo, dopremiti mu esencijalne materije, elektrolite i druge supstance i tako izvući maksimum iz svojih časova treniranja?

  Saznajte više 
 • Pratite osnovne principe zdravog mršavljenja

  Pratite osnovne principe zdravog mršavljenja

  Pokušali ste bezbroj dijeta i dali previše novca za fitnes centre i naporne treninge, a ne vidite rezultate? Vjerovatno radite nešto pogrešno… Pratite sledećih 8 saveta za uspješno skidanje kilograma.

  Saznajte više