Vaša korpa je prazna.

Učlanite se u

May Days

May Days - Iskoristite nevjerovatne popuste na Vaše omiljene proizvode - samo do 31. Maja!

Iskoristite nevjerovatne popuste na Vaše omiljene proizvode - samo do 31. Maja!

DO -70%
 
[banner_timer]
 

Gymbit Wonder Arms sprava za vježbanje ruku

Trenutno nemamo na zalihama
Photo
Video

Gymbit® Wonder Arms je revolucionarna sprava za vježbanje ruku. Uz pomoć nje ćete sagorijeti kalorije i zategnuti, oblikovati i tonirati gornji dio tijela za samo 5 minuta dnevno. Idealna je kako za početnike, tako za profesionalce. Smanjuje opterećenje na zglobovima. Brzo i jednostavno.

Gymbit Wonder Arms sprava za vježbanje ruku
24,90 €
23,66 € Club 5*
Odaberite opciju
Proizvod nije na zalihama, molimo Vas pozovite nas na: 020 415 029
 • Informacije ukratko
 • Detalji proizvoda
 • Plaćanje na rate?
Informacije ukratko

Gymbit® Wonder Arms je revolucionarna sprava za vježbanje ruku. Uz pomoć nje ćete sagorijeti kalorije i zategnuti, oblikovati i tonirati gornji dio tijela za samo 5 minuta dnevno. Idealna je kako za početnike, tako za profesionalce. Smanjuje opterećenje na zglobovima. Brzo i jednostavno.

Više informacija
Detalji proizvoda

Revolucionarna fitnes senzacija o kojoj sve žene pričaju

Da li su Vaše ruke i ramena van forme? To je dio tijela koji nikad niste mogli da dovedete u liniju, zar ne? Ne gubite Vaše dragocijeno vrijeme pokušavajući da oblikujete i ojačate Vaše ruke na staromodan način. Imaćete atraktivne i zategnute ruke koje ste oduvjek željeli u samo par minuta vježbanja dnevno sa Gymbit® Wonder spravom za vježbanje ruka.

Gymbit Wonder Arms

Zategnite, oblikujte i ojačajte Vaše ruke u samo par minuta dnevnog treninga

Gymbit® Wonder sprava za trening ruku je jedinstvena sprava sa podesivim otporom za različite nivoe treniga koja će zateknuti, oblikovati i ojačati Vaše ruke. Sa ovim inovativnim uređajem moći ćete da dovete u linju 4 grupe mišića:

 • tricepse
 • bicepse
 • ramena
 • grudi i gornji dio leđa

Bezbjedno i efikasno treniranje

Da li ste se ikada pitali zašto bodibilderi koriste sve one različite sprave za vježbanje umjesto tegova? Sprave za trening imaju jednu veliku prednost - naprednije su i manje su šanse da se povrijedite. Gymbit® Wonder sprava za ruke će fiksirati Vaše ruke u pravilnoj poziciji i osloboditi Vaše laktove i zglobove od pritiska, čineći vježbanje lakšim i bezbjednijim. Zaboravite na umarajuće sklekove i teške tegove koji Vam mogu povrijediti leđa!

Gymbit Wonder Arms

Ruke i ramena na koje ćete biti ponosni

Trening ruku može biti mukotrpan. One su dio tijela koji nije pod pritiskom kada hodamo, kao što su noge i zadnjica. Zbog toga, uklanjanje viška sala može biti problematično. Ali, zahvaljujući Gymbit Wonder spravi za ruke moći ćete da postignete najbolje rezultate bilo da ste početnik ili profesionalac. Uz pomoć 3 rastegljive trake koje prave različite težinske nivoe moći ćete da ojačate i zategnete Vaše ruke bez opterećenja na zglobovima..

Gymbit® Wonder sprava za trening ruku je efektivna kućna sprava sa koja:

 • Oblikuje, zateže & ojačava gornji dio tijela
 • Pomaže da uklonite salo i izdefinišete mišiće
 • Pomaže da sagorite kalorije dok ojačavate mišiće
 • Jednostavna za korištenje sa rezultetima u samo par minuta dnevnog treninga
 • Omogućava jedinstvenu dinamičnu otpornost koja povećeva i smanjuje težinu vježbi
 • Dolazi uz 3 trake za različite nivoe treninga
 • Aktivira Vaše grudi i leđa
 • Sklopljiv je i lako se odlaže
Gymbit Wonder Arms
Plaćanje na rate?

Koje su Vaše mogućnosti plaćanja?

Odaberite način plaćanja koji Vam najviše odgovara. Na ovaj proizvod imate sledeće opcije plaćanja:

Plaćanje na rate

Kupovina na rate putem Fonda PIO

Poštovani kupci,

Kupovina na rate naših proizvoda je omogućena penzionerima i korisnicima usluga Fonda PIO. Ukoliko imate člana porodice penzionera ili osobu koja ima primanja iz penzionog Fonda PIO, imate mogućnost trgovine na rate. Penzije koje su dobijene usljed tjelesnih ostećenja (invalidska penzija), ne podliježu uslovima kupovine na rate.

Kupovina na rate putem Fonda Penzijsko-invalidskog Osiguranja Crne Gore

za narudžbe
preko 50€

do

12

mjesečnih rata

*Mogućnost kupovine do 12 rata imaju i kupci jednog proizvoda čija je prodajna cijena 49,90€.

Gornja granica za omogućavanje kupovine na rate je 70. godina.

Da biste obavili kupovinu na predloženi način, potrebno je sledeće: nakon što naručite proizvod putem telefona 020 410 001, ili direktno na našem sajtu, naša ljubazna koleginica će Vas ubrzo pozvati. 

Kupovina robe na rate putem Fonda PIO se vrši na način što dostavljate potvrdu o mogućnosti trgovine na rate (dokaz da nijeste prezaduženi, prema pravilu navedenom u nastavku teksta). Potvrda treba biti izvađena u Fondu PIO - isječci iz banke, razne uplatnice i drugi formulari neće se uvažiti prilikom trgovine. Potvrda mora biti sadržati sve potrebne podatke kao i jasno vidljiv datum vađenja iste. Možete nam je dostaviti lično na adresu ul. 8 Marta 55 ili elektronski putem Viber broja 067 075 647 ili putem e-maila goran.ristic@studio-moderna.com.

Potvrde u Fondu PIO je moguće dobiti u terminu koji je predviđen za rad sa strankama, radnim danima od 07-11h. Potvrde se preuzimaju na lični zahtjev na šalteru zbog trenutne epidemiološke situacije.

U zavisnosti od visine neopterećenog iznosa mjesečnog primanja, određuje se mogući iznos trgovine. Iznos mjesečne rate ne smije da prelazi 50% neopterećenog iznosa primanja. Primjer: neopterećeni iznos primanja korisnika je 100€, to znači da je maksimalni mogući iznos mjesečne rate 50€. Prva rata se odbija od sledeće penzije.

Kupovina na rate i putem platnih kartica

VAŽNA NAPOMENA:

Ovo nije direktno plaćanje putem interneta i potpuno je bezbjedno. Podaci o Vašoj kartici se čuvaju samo dok se ne procesuira vaša narudžba i ne skladište se na internetu.

Ukoliko želite, imate mogućnost da Vaše narudžbe platite karticom. Pri obavljenoj on-line narudžbi, primićete poziv od strane našeg ljubaznog agenta, kako bi narudžba bila zaključena. Takođe, narudžbu možete napraviti i direktnim pozivom na broj 020 410 001. Tada će Vam biti ponuđena mogućnost da proizvod platite putem platne kartice. Kako? Veoma jednostavno! Saopštite našem agentu potrebne podatke o Vašoj kartici. Sredstva sa Vašeg računa neće biti odmah skinuta, već samo rezervisana. Transakcija novca će biti izvršena kada potpišete formular koji će Vam biti dostavljen zajedno sa kupljenim proizvodom.

CKB Shopping kartica: 12 rata

CKB Shop&Go: 12 rata

Visa Electron Societe Generale banke: 12 rata

Hipotekarna Premium kartica: 12 rata

NLB Libero Visa kartica: 12 rata

NLB Visa revolving kartica: 12 rata

NLB Visa Gold kartica: 12 rata

NLB Master Card Standard kartica: 12 rata

NLB Mastercard Gold: 12 rata

Addiko Mastercard® 3u1

Kombank VISA Revolving

Kombank Mastercard Standard & Installment

Recenzije mušterija 0 proizvod(I)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Naše prodavnice rade do 21h.