Vaša korpa je prazna.

Učlanite se u

Savršeni trbušnjaci? - Moguće je!

Da li ste nekada čuli da se neko žali da je radio 100 trbušnjaka svaki dan bez ikakvih rezultata? Pitajte tu osobu o njegovim / njenim navikama u ishrani, da li primjenjuje vježbe za različite djelove tijela, o količini njegove / njene fizičke aktivnosti.

Preporuke za jake i lijepe trbušnjake

Šta možemo uraditi za lijep i čvrst stomak, a posebno za dio oko pupka?

Počnimo od loših vesti: ravan i čvrst stomak neće se pojaviti za kratko vreme, to je dug proces… Kada počnete da trenirate u prvih nekoliko nedelja, nećete videti i osetiti značajnijene promene.

Ali, imamo i dobre vesti: sve je mogućno ako postoji volja i motivacija za rad! Ako hoćemo da istrajemo u želji za zdravim i privlačnim tijelom, moramo pod hitno primjeniti neke od jednostavnih, ali efikasnih principa.

Zdravi i jaki trbušnjaci – dugotrajan proces

Da li ste nekada čuli da se neko žali da je radio 100 trbušnjaka svaki dan bez ikakvih rezultata? Pitajte tu osobu o njegovim / njenim navikama u ishrani, da li primenjuje vežbe za različite djelove tijela, o količini njegove / njene fizičke aktivnosti.

Naime, činjenica je da je najbolje od svega imati jake trbušnjake, ali da bi došlo do toga, morate da prođete određen proces.

Da biste imali zdrave i jake trbušnjake, morate kombinovati sledeće elemente:

  • pravilnu, izbalansiranu ishranu
  • masažu
  • gimnastičke vježbe
  • aerobni trening
  • anaerobni trening ili vježbe snage
  • vježbe na fitnes spravama

Zvuči mnogo i, zapravo, jeste mnogo. Put do uspjeha nikada nije lak. Da li ste primjetili da nakon treninga možete lako da uradite novu vježbu za trbušnjake, koja vam je na početku pravila probleme? Razlog za to je činjenica da se trbušnjaci lako navikavaju na napor kom su izloženi.

Ako želimo lijepe trbušne mišiće moramo, prije svega, tokom vježbanja da primjenimo različit intenzitet treninga i da koristimo dodatno opterećenje. U suprotnom trbušnjaci neće biti dovoljno stimulisani, što će kasnije zaustaviti napredovanje u formiranju mišića.

Prestanite sa rutinom i promenite svoj trening i ishranu! Promenite navike i sami ćete početi da uočavate rezultate.